– Om företaget –

picture-me

Mitt namn är Ilpo Sarja, jag har turen att få arbeta med människor och få hjälpa kunder att få lindring eller att bli helt fria från sina fysiska besvär. Jag har arbetat som massör sedan 1992 då jag även startade ett företag med massage som inriktning. Det ger trettiotvå års erfarenhet av alla tänkbara problem i kroppen och då främst vad stela muskler kan ställa till med.

Numera arbetar jag också med:

  • laserterapi
  • manipulation
  • mobilisering

Jag har ett stort idrottsintresse vilket även påverkar mitt arbete. Jag vet att det är viktigt att snabbt komma tillbaka till sin idrott efter en skada och därför ger jag laserbehandlingar. Studier har visat att man kan halvera läkningstiden med laserbehandling. I vissa fall har behandlingen medfört närmare 66% snabbare läkningstid och detta i förhållande till excentrisk träning.

Min utbildning består av:

  • grundkurs
  • vidareutbildning och avancerad kurs i massage på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm

Utöver detta har jag en:

  • grundmedicinsk kurs från Biomedicinskt Centrum i Uppsala, motsvarande 45 högskolepoäng

Jag har också fortbildat mig inom:

  • laserterapi
  • mobilisering (kiroterapi)
  • manipulation

Jag är medicinsk massageterapeut och certifierad av Branschrådet Svensk Massage.
Uppsala Laser & Massage har patient- och ansvarsförsäkring, är medlem i Kroppsterapeuternas yrkesförbund och är godkänd för F-skatt.

 

Dataskyddslagstiftningen  GDPR

GDPR innebär skärpta krav på Uppsala Laser & Massage när det gäller att hantera personuppgifter. De kontaktuppgifter som vi  har om kunden är namn, telefon nr. och e-postadress. Dessa uppgifter har vi för att kunna kontakta kund samt identitetssäkring.

I vissa fall lagras hälsouppgifter samt behandlingshistorik. Detta för att terapeuten ska kunna göra så säkra och korrekta behandlingar som möjligt.

Uppgifterna sparas hos bokningstjänsten Bokadirekt. Vill man inte längre ha sina personuppgifter sparade så kontaktar man Uppsala Laser & Massage.

Bokar man en tid hos Uppsala Laser & Massage så samtycker man till att Bokadirekt får spara och lagra uppgifter såsom namn, e-postadress, telefonnummer, hälsouppgifter och behandlingshistorik. Detta för att kunna utföra de tjänster och behandlingar som Uppsala Laser & Massage erbjuder.

© Uppsala Laser & Massage /
Alla rättigheter reserverade

Svartbäcksgatan 37 B
753 20 Uppsala
070-533 93 47
ilpo@uppsalalaserochmassage.se